Jom menang
Duit Raya dengan
CIMB OCTO App!

Jom menang
Duit Raya dengan
CIMB OCTO App!

Tempoh Kempen: 18 Mac 2024 - 17 Mei 2024Apa yang anda tunggu lagi? Menangi hadiah menarik bersama Aplikasi CIMB OCTO hari ini!

Apa yang anda tunggu lagi? Menangi hadiah menarik bersama Aplikasi CIMB OCTO hari ini!

Kod QR ini akan membawa anda ke pautan muat turun aplikasi kami https://onelink.to/cimbocto di kedai aplikasi masing-masing berdasarkan peranti anda, dan anda tidak perlu mengemukakan sebarang maklumat peribadi atau data yang boleh dikenal pasti.

Nota Penting:

  1. 1. Transaksi yang layak merujuk kepada transaksi yang berjaya dengan nilai minimum RM10 untuk Tambah Nilai Prabayar, JomPAY, FPX, DuitNow QR (Bayaran atau pemindahan kepada peniaga tempatan/rentas sempadan) atau pemindahan dana DuitNow melalui Aplikasi CIMB OCTO semasa Tempoh Kempen.
  2. 2. Setiap peserta boleh memenangi maksimum sehingga satu (1) Ganjaran Pembukaan dan satu (1) Hadiah Utama atau satu (1) Hadiah Kedua atau satu (1) Hadiah Ketiga sahaja semasa Tempoh Kempen.
  3. 3. Pelanggan yang layak akan menerima Pulangan Tunai Pembukaan sebanyak RM2 berdasarkan siapa cepat, dia dapat dengan menjadi antara 20,000 orang pertama yang log masuk ke Aplikasi CIMB OCTO dan melengkapkan sekurang-kurangnya satu (1) transaksi yang layak.
  4. 4. Penyertaan yang dikumpulkan oleh pelanggan yang layak semasa Tempoh Kempen akan ditetapkan semula berdasarkan kitaran Kempen.

Tertakluk pada Terma dan Syarat. EN | BM