Enjoy up to 6x cashback
when you reload with
CIMB Clicks or CIMB OCTO App!

Campaign Period: 23 August 2023 - 31 October 2023

Terms & Conditions Apply.

Enjoy up to 6x cashback
when you reload with
CIMB Clicks or CIMB OCTO App!

Campaign Period: 23 August 2023 - 31 October 2023

Terms & Conditions Apply.
Bagaimana untuk Tambah Nilai?

Kod QR ini akan membawa anda ke halaman pautan muat turun pintar aplikasi kami (https://onelink.to/cimbclicks atau https://onelink.to/cimbocto) bergantung pada OS peranti anda dan anda tidak perlu memberi sebarang data atau maklumat peribadi.

Kod QR ini akan membawa anda ke halaman pautan muat turun pintar aplikasi kami (https://onelink.to/cimbclicks atau https://onelink.to/cimbocto) bergantung pada OS peranti anda dan anda tidak perlu memberi sebarang data atau maklumat peribadi.*Nota Penting:

 1. 1. Tempoh Kempen adalah dari 23 Ogos 2023 - 31 Oktober 2023, di mana Kitaran 1: 23 Ogos hingga 22 September 2023, dan Kitaran 2: 23 September hingga 31 Oktober 2023.
 2. 2. Kempen ini terbuka kepada semua pengguna aktif baharu dan sedia ada portal perbankan dalam talian CIMB Clicks, aplikasi mudah alih CIMB Clicks dan aplikasi mudah alih CIMB OCTO.
 3. 3. Peserta Yang Layak mesti berjaya membuat satu(1) tambah nilai prabayar mudah alih dengan minimum RM10 setiap transaksi kepada mana-mana syarikat telekomunikasi melalui portal perbankan dalam talian CIMB Clicks, aplikasi mudah alih CIMB Clicks atau aplikasi mudah alih CIMB OCTO.
 4. 4. Peserta Layak yang memenuhi Kriteria Penyertaan akan menerima Penyertaan Tambah Nilai dalam bentuk pemberitahuan push dari aplikasi mudah alih CIMB Clicks.
  • a. Bagi Peserta Layak yang merupakan pengguna baharu aplikasi mudah alih CIMB Clicks, ia mungkin mengambil masa sehingga dua (2) hari bekerja untuk mereka menerima pemberitahuan tolak.
  • b. Peserta yang Layak kemudiannya dikehendaki melengkapkan cabaran melalui bahagian "Challenges" pada aplikasi mudah alih CIMB Clicks dalam Tempoh Kempen untuk menebus Pulangan Tunai. Sebarang peluang yang tidak digunakan selepas Tempoh Kempen akan dibatalkan.
  • c. Peserta Layak yang menyelesaikan cabaran akan memenangi Pulangan Tunai dan Pulangan Tunai diberikan secara rawak.
  • 5. Peserta Yang Layak boleh menang sehingga tiga (3) kali sahaja setiap Kitaran Kempen dan sehingga enam (6) kali sahaja sepanjang Tempoh Kempen.

Terma dan Syarat: EN | BM